|
|
|
|
|
Úprava vín dávkováním mikro a makro kyslíku
První kyslíkové dávkovací zařízení pro makro a mikro dávkování množství kyslíku při školení vína, které Vám umožní snadno a bezpečně realizovat školení vína.
Technická specifikace
- jednoduchá obsluha
- kontinuální měření teploty kyslíku
- nastavení množství kyslíku v mg/l
- přesnost dávkování a reprodukovatelnost
- kontrola tlaku s automatickým testováním chyb
- k dispozici je místo k připojení pro zachycení dat
- vícenásobná jednotka: současné dávkování do 5 nádrží
- automatické rozeznání výšky nádrže (tlaku na fritě) a korekce dávkování
- elektronická kontrola termodynamických proměnných: tlak, teplota, objem
- jedinečný bezpečnostní systém zaručuje nepřímé dávkování kyslíku z tlakové láhve do nádrže.
- schopnost okamžitého automatického zastavení dávkovaní pří poruše systému a hlášení chyby na zařízení
Použití:
Přesné, počítačem řízené dávkovaní lékařského kyslíku.
Přesné přidávaní O2 v mg/l s ohledem na proměnu tlaků v nádržích na víno a v kyslíkové láhvi.
Přímé rozpouštění kyslíku na povrchu frity.
Provozní bezpečnost:
Všichni části dávkovacího zařízení jsou zhotoveny ke kyslíku stabilnímu a k potravinám ušlechtilému materiálu a celé zařízení je ve skříňce z nerezu. Zařízení je proti kolísání tlaku a chybné obsluze elektronicky zabezpečeno.
|
|
|
|
|
|