|
|
|
|
|
Nová technologie pro zpracování vína
Špičková technologie pro prvotřídní zpracování hroznů
RIEGER - bezkonkurenční kvalita nerezových nádrží
pro fermentaci vína: |
- pro tlakové kvašení - pro tlakové kvašení s automat.regulací tlaku - beztlakové kvašení - provedení vertikální či horizontální |
pro míchání: |
- koncentrátů - více šťáv - rovnoměrné rozmíchání částí hroznů |
pro odšťavnění: |
- hroznové matoliny |
skladovací tanky: |
- horizontální, vertikální |
chladicí tanky |
| TARANSAUD - dřevěné sudy
francouzský dub: |
- kvalitní barikové sudy |
polský dub: |
- kvalitní barikové sudy | TARANSAUD - dřevěné sudy
čištění nádrží: |
- vysokotlaké čištění rotujícími růžicemi |
čištění barikových sudů: |
- vysokotlaké čištění na speciálním zařízení |
|
|
|
|
|
|