|
|
|
|
|
Statická dezinfekce s přípravkem TM® DESANA
Pro eliminaci reinfekce částí technologií dotykem neumytou rukou
1. Proč postřikovcí dezinfekce?
I přes přísné dodržování HACCP na pracovišti vznikají situace, kdy můžeme způspobit nevhodnou manipulací se zařízením jeho reinfekci. Přípravek TM® 70 může tomu zabránit díky svému složení.
2. Jak dezinfikovat?
Například při přerážení sudů či tanků dochází často k uchopení kontaktních ploch rukou a tím vzniká vysoké riziko zavlečení nežádoucích mikroorganismů do piva. Tomu účinně zamezíme nanesením přípravku TM® 70 postřikem na inkriminovaná místa.
Postřik TM® 70 obsahuje alkohol a řadu organických ovocných kyselin, které mají na mikroorganismy smrtící účinek.
3. Neovlivní přípravek negativně kvalitu nápojů?
Postřik TM® 70 obsahuje alkohol a řadu organických ovocných kyselin. Alkohol se běhen několika vteřin odpaří a zbýlé ovocné kyseliny nemají žádný vliv na senzorické vlastnosti piva.
4. Upozornění na možná nebezpečí a tipy na vyšší bezpečnost při práci!
Koncentrovaný přípravek TM® 70 je vysoce hořlavý a proto musí být skladován v chladu, těsně uzavřen a při jeho aplikování se nesmí kouřit
5. Výhody dezinfekce TM® 70
- přípravek TM® 70 zvyšuje povědomí o hygieně u pracovníků ve výrobě a obsluze
- zamezuje ztrátám vzniklým znehodnocením vyráběného nápoje skrz špatnou hygienu
|
|
|
|
|
|